Logo vierklank.nl
Algemeen

Hehenkamp Herenmode 10 jaar

Tijd voor een feestje!

Harry Hehenkamp begon 10 jaar geleden een eigen zaak, zijn grootvader en vader zaten al sinds 1899 in het vak. De naam Hehenkamp is dus al 117 jaar met "Hehenkamp" verweven.

Harry heeft in de tijd dat hij een zaak aan de Hessenweg runt, een ruime en vaste klantenkring opgebouwd. Niet alleen in De Bilt, ook veel klanten uit Groenekan, Maartensdijk, Utrecht Tuindorp, Loosdrecht en Hilversum.

Exclusief
De band met zijn publiek is niet alleen maar zakelijk. Dat kan ook niet aldus de eigenaar. 'Kleding is een deel van jezelf, het is een tot op de draad versleten cliche, maar kleren maken toch echt de man. Je moet erachter zien te komen wat iemand wil, wat zijn smaak is. Is de aanschaf voor vrije tijd, of moet het zakelijk zijn, pas dan kan ik met voorstellen komen. Of het nu om een pullover of over een kostuum gaat, het moet altijd een schot in de roos zijn. Sinds ik in het vak zit, heb ik een uitstekende relatie met mijn fabrikanten. Het voordeel is dat ik informatie uit de eerste hand krijg over trends, kwaliteit, stoffen etc. Ik ben trots op een aantal exclusieve merken die ik in mijn zaak voer zoals Paul & Shark, M.E.N.S, Bugatti, Eduard Dressler, Olymp, Hiltl en nieuw dit seizoen; La Coste.'

Feestje
Voorlopig zal de naam Hehenkamp niet uit De Bilt verdwijnen als het aan Harry ligt. En dat zullen zijn klanten, die kennissen zijn geworden, alleen maar toejuichen. Woensdag 29 maart is de zaak extra lang geopend en is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje het glas te heffen op het 10-jarig bestaan.

Meer berichten