Het wijkteam van de PvdA in een ‘Kometenflat’. (foto PvdA)
Het wijkteam van de PvdA in een ‘Kometenflat’. (foto PvdA)

Vrijwilligers Kometenbuurt in het zonnetje

Algemeen Politiek

Begin vorige week kregen 10 vrijwilligers, mantelzorgers, instellingen en familieleden namens bewoners in de Kometenbuurt bloemen overhandigd van de lokale PvdA-afdeling als dank voor hun niet aflatende zorg voor anderen.

We kennen ze allemaal; echte doeners die het verschil maken. Mensen die met hun poten in de klei staan, die iedere dag het verschil maken: de wijkagent, de jeugdtrainer van je voetbalclub, die inspirerende lerares, de buurtvader in die lastige wijk. Dit zijn de mensen die dagelijks hun steentje bijdragen aan een mooier Nederland. Zij helpen Nederland vooruit. De PvdA wil deze mensen een gezicht geven.

Kometenbuurt
Tijdens het wijkbezoek aan de Kometenbuurt ging de lokale afdeling van de PvdA op zoek naar deze helden. In totaal werden 10 mensen genomineerd, variërend van vrijwilligers, mantelzorgers, een inspirerende onderwijzeres, tot goede buren, of familie. Een mooi voorbeeld is de vrijwilligster die een slechtziende bewoonster van de Kometenbuurt regelmatig voorleest uit boeken van haar keuze. De dames zijn inmiddels goede vriendinnen geworden. Iedereen ontvangt bloemen.

!