Ruth Nagel is één van de veertig dealers in Nederland.
Ruth Nagel is één van de veertig dealers in Nederland.

Zwitserse precisie bij Vink Witgoed

Algemeen Algemeen

Schone kleding is voor iedereen erg belangrijk, maar hoe bereik je dat met al die verschillende stoffen, wasmogelijkheden en diverse wasmachines? Vink Witgoed uit Westbroek heeft daar nu een eenvoudig antwoord op gevonden. Vanaf deze maand heeft zij haar assortiment uitgebreid met Schulthess, het Zwitserse antwoord op alle problemen met wassen.

door Walter Eijnhoven

'Het merk Schulthess heeft haar roots in Zwitserland, sinds 1845. Deze fabrikant is een grootaanbieder op de professionele markt. Om de grootwasserij niet alleen te richten op de grote bedrijven, wil deze firma haar pijlen nu ook richten op de consumentenmarkt', vertelt Ruth Nagel uit Westbroek. Hij vervolgt: 'Ondanks dat wij heel goede merken wasmachines verkopen, wilde ik deze kans toch niet laten lopen voor onze trouwe klantenkring en bieden wij dit prachtige product sinds enige weken aan'.

Selectief dealerschap
Via een selectief dealerschap wil Schulthess haar naam hoog houden, daarom krijgen slechts 40 winkels in Nederland de kans om dit merk te verkopen. Vink Witgoed is hier één van. Nagel: 'Zij zitten nog niet eens aan de veertig verkoopadressen. Volgens mij staat de teller tot nog toe op 32. En dat in heel Nederland. Natuurlijk mogen zij ook wat eisen van de verkopers. Daarom ben ik ook trots dat wij deze wasmachines aan onze klanten mogen aanbieden'.

Zwitsers
De wasmachines zien er niet alleen mooi uit qua design, maar het straalt ook Zwitserse degelijkheid uit. Daarnaast krijgt de klant drie jaar garantie op het volledige apparaat en zelfs tien jaar op de motor. De wasmachines zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en grafiet. De meest geavanceerde apparaten hebben beladingsherkenning en kunnen één week van tevoren worden voorgeprogrammeerd.

Energie
'Wat ook fijn is voor de consument, de wasmachines gaan écht twee keer zo lang mee', vertelt Nagel. 'De wasmachine is gebouwd voor 10.000 wasbeurten en kan zelfs binnen één uur een volledige trommel met wasgoed wassen'. De wasmachines beschikken allemaal over het meest energiezuinige A+++ label en zijn dus, naast goed voor het milieu, ook vriendelijk voor de portemonnee. Bij Vink Witgoed vindt u niet alleen de wasmachines van dit merk, maar zijn ook de energiezuinige wasdrogers in de showroom aanwezig. Op deze manier kan de klant beide energiezuinige, en vooral ook stille machines, in Westbroek bekijken.