Alfred Schleifert van Voedselbank De Bilt (links) samen met de heer en mevrouw Kaya en een medewerker van Çorum Turkse Levensmiddelen.
Alfred Schleifert van Voedselbank De Bilt (links) samen met de heer en mevrouw Kaya en een medewerker van Çorum Turkse Levensmiddelen. Foto: Hans Lebbe / HLP images

Voedselbankactie op de Hessenweg

Algemeen Algemeen

Vanaf maandag 3 april t/m zaterdag 8 april houdt Çorum, de supermarkt voor Turkse levensmiddelen op de Hessenweg 125, een Voedselbankactie. Deze dagen kan men bij hen levensmiddelen kopen en die bij de kassa afgeven voor Voedselbank De Bilt.

De heer en mevrouw Kaya vinden het erg fijn wanneer zij hun steentje kunnen bijdragen aan Voedselbank De Bilt: 'Toen wij naar onze nieuwe winkel zijn verhuisd aan de Hessenweg 125 hebben wij direct contact gezocht met Voedselbank De Bilt om een actie te houden', aldus mevrouw Kaya. 'Wij hebben nu meer ruimte en kunnen nu een stuk makkelijker een dergelijke actie doen."

Banner
Alfred Schleifert van Voedselbank De Bilt is erg blij met de actie van Çorum: 'Op deze manier kunnen wij ook bijzondere producten op de lijst zetten waar onze afnemers behoefte aan hebben. Wij gaan samen met de supermarkt bekijken welke producten in aanmerking komen voor de inzameling. Deze worden dan op onze banner in de winkel aangegeven. Klanten kunnen dan een week lang deze producten kopen en afgeven voor Voedselbank De Bilt'.

Ook de heer en mevrouw Kaya dragen hun steentje bij aan de actie door aan het eind van de week ook zelf levensmiddelen te doneren aan Voedselbank De Bilt. 'Wij voelen ons verantwoordelijk en willen graag meedoen', vervolgt de heer Kaya. 'We hopen natuurlijk dat onze klanten gul zullen doneren'.