Irene Dames 1 wint van Telecombinatie/NVC

Irene begon donderdag 23 maart thuis sterk; er werd goed geserveerd en aanvallend ging het goed. NVC was een sterk team en had in de verdediging veel ballen. Er waren hierdoor ook veel lange rally's waardoor de speelsters regelmatig weer even op adem moesten komen. De eerste set werd gewonnen door Irene met 25-20. In de tweede set had de ploeg het moeilijker met verlies tot gevolg (18-25).

In de derde set stond Hanneke Groenendijk goed te blokken op het midden en Inge de Boer draaide de ballen mooi bij de aanval en scoorde op midden bijna alles. Svenne Bastian had mooie en slimme aanvallen op de buitenkant. Irene won deze set met 25-21. In de vierde set kwam Marit Pasterkamp erin op het midden. Ze speelde de tegenstander helemaal weg met haar harde aanval. Spelverdeelster Sandra Jongerius stond heel goed te spelen en had heel veel ballen in de verdediging en gaf mooie set-ups. Eindstand 25-17. Het eerstvolgende treffen voor Irene Dames 1 is op zaterdag 1 april uit tegen de koploper USV Protos.