Parkeerfoutje, Wie 'fout' doet en 'goed' ontmoet

Algemeen Dat wil ik effe kwijt.....

Mijn vrouw kon eindelijk, na twee maanden wachten in het ziekenhuis te Zeist terecht voor het plaatsen van een nieuwe knie. Wij moesten ons al om 7.00. uur melden bij de afdeling opname. Het was nog donker en nadat ik een parkeerkaartje had gekocht, ben ik naar de grote parkeerplaats gereden, deze was nog leeg op dat moment. Ik parkeerde onze auto, zo bleek later op één van de acht invalideplaatsen. Dit was dus niet correct, geef ik direct toe, maar mijn vrouw is echt wel voor 3 maanden invalide, ook nu na de operatie heeft ze nog erg veel pijn.

In verband met deze parkeerboete, van €. 370,-  welke ik niet terecht en veel te hoog vind, heb ik de media benaderd. Om ons verhaal te vertellen en, U als lezers te waarschuwen voor de gevolgen van even fout parkeren. Dat hebben we geweten, zeer veel reacties per mail- faceboek - telefoon waren het gevolg hiervan. De meest gehoorde reactie was toch wel, je hebt het verdiend maar, dit bedrag is te gek voor woorden. Wij hebben een bezwaarschrift ingediend en wachten maar of er gehoor is bij de rechter.

Ook zijn er mensen die het zo vervelend en onterecht vinden, dat zij wel willen bijdragen in de kosten van de boete, iemand wilde zelfs het gehele bedrag wel betalen. Daar hebben we toch maar netjes voor bedankt. Ook vonden we een anonieme bijdrage in de brievenbus, heel erg lief.

Wij hebben samen de indruk dat de mensen ons na 17 jaar Reisclub 55+ nog niet zijn vergeten. Hoe het verder afloopt hoort u later nog wel eens van ons.

Hennie en Henk Broekhuizen