Een prachtige accommodatie aan de Dierenriem met 6 verlichte kunstgrasbanen en een minibaan waar de jeugd zich tussendoor op kan vermaken.
Een prachtige accommodatie aan de Dierenriem met 6 verlichte kunstgrasbanen en een minibaan waar de jeugd zich tussendoor op kan vermaken.

TV Tautenburg 45 jaar tennis in Maartensdijk

Algemeen Sport

In 2016 bestond TV Tautenburg uit Maartensdijk 45 jaar. Wat begon in een houten keetje aan de Bernhardlaan is in de loop der jaren uitgegroeid naar een prima geoutilleerde tennisclub en een onlangs volledig opnieuw ingerichte kantine die er werkelijk om door een ringetje te halen uit ziet. Een club die staat als een huis.

Het jubileum is afgelopen jaar groots gevierd door o.a. een spectaculaire Koningsdag te organiseren voor heel het dorp en met een grootse feestavond hebben we laten zien dat we naast leuk tennissen ook goed een feestje kunnen organiseren.

Tennisschool Paul de Bruin die groot en klein de kneepjes van het tennis bij brengt en elke zomer een geweldig Tenniskamp voor de jeugd op poten zet, samen met een stel vrijwilligers. Iets waar de jeugd jaarlijks naar uitkijkt en wat naast veel tennis, heel veel plezier oplevert. Een club waar naast competitie en toernooien heel veel activiteiten zijn om aan mee te doen ook als je niet zo competitief bent ingesteld. Gewoon gezellig spelen met een maatje of tijdens toss ochtenden en avond met een groep gewoon lekker een balletje slaan zonder echte wedstrijd druk.

Een sport die ook prima te combineren is met een andere sport, je kunt het doen wanneer je wilt en bijvoorbeeld in de rustige periode van jouw eerste sport lekker in conditie blijven met regelmatig een lekker potje tennis. Voor de jongste jeugd wordt er gewerkt met Tenniskids, een methode waarbij kinderen op een heel speelse wijze op ieder niveau kunnen spelen, oefenen en in groepsverband aan wedstrijden mee doen. Prachtig om te zien hoe snel die jonge gasten het spelen onder de knie krijgen. Al heel wat talenten zijn boven komen drijven bij deze club.

Zomer en winter kan er gespeeld worden op de banen in Maartensdijk, 7 dagen in de week is er ruimte op de banen om te spelen. Als lid ontvang je een pas waarmee je de baan op kan. Op www.tautenburg.nl meer informatie over deze sfeervolle Maartensdijkse Tennisclub.