Logo vierklank.nl
Ouderen

Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche.

Zaterdag 11 maart heeft de Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche weer meegedaan aan de NL Doet van het Oranjefonds. Ook dit jaar was er weer een mooie opkomst van vrijwilligers en er is door het mooie weer veel werk verzet.

Een grote diversiteit aan werkzaamheden werd uitgevoerd. Lekkage op het dak van het dorpshuis werd verholpen, speelterrein opgeruimd, speeltoestellen schoongemaakt, tegels met hogedrukspuit schoongespoten, heggen en struiken gesnoeid, schoonmaak werkzaamheden in de Dorpsstraat. Het resultaat was geweldig en het bestuur bedankt nogmaals alle vrijwilligers.

Inloop
Op donderdag 23 maart is er weer een Inloopmiddag voor ouderen. Er is een optreden van het zee-vrouwenkoor Waterzooi uit Driebergen. Deze dames en een enkele heer maken er een geweldige show van. Allerlei bekende liedjes komen aan bod en brengen een geweldige sfeer brengen in het dorpshuis. Dorpshuis 'De Furs' is open vanaf half twee en de middag begint tussen 14.00 en 14.15 uur. Het einde staat rond 16.00 uur gepland.

Volgende
De volgende Inloopmiddag is op donderdagmiddag 6 april; dan worden er Paasstukjes gemaakt en ook dan zal het dorpshuis weer open zijn vanaf 13.30 uur.

Lees ook

Meer berichten