Oranjeconcours De Bilt 2017

Algemeen Algemeen

Op 27 april vindt de 36e editie van het Oranjeconcours De Bilt plaats. Dit traditioneel op Koningsdag georganiseerde concours is de startwedstrijd van het 'groene seizoen' voor Tuigpaarden, Hackneys, Shetlanders en Tuigpaarden Fries Ras. Locatie van het concours is wederom het terrein aan de Soestdijkseweg Zuid in Bilthoven, met op de achtergrond het Gemeentehuis Jagtlust.

Traditiegetrouw heeft het Oranjeconcours ook dit jaar weer een spectaculaire show op het programma staan. Deze show wordt verzorgd door de Future Guys. Dit Trickriding Team uit Vorstenbosch weet het publiek te boeien met de meest spectaculaire stunts, die zij op volle snelheid uitvoeren. Deze show is niet alleen geweldig om naar te kijken, ook wordt duidelijk hoe goed de band tussen mens en paard moet zijn om de diverse stunts uit te kunnen voeren.

Programma
Het programma start om 11.30 uur. Programmaboekjes worden op het terrein verkocht. Er zijn op het terrein stoelen aanwezig. Ook kan er door de kinderen pony worden gereden op de pony's van Stal van Brenk uit Groenekan.

Het concours wordt georganiseerd in combinatie met het Spellenfestival van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven. Entree is 4 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Het Oranjeconcours gaat altijd door, ook als het regent.

Na afloop van het concours zal er tot 21.00 uur 's avonds een DJ aanwezig zijn. De catering zal deze dag worden verzorgd door het lokale cateringcollectief; de Local Heroes, zij zijn ook nog de hele avond in bedrijf.

Het Oranjeconcours is te vinden op facebook: www.facebook.nl/oranjeconcoursdebilt.

Kijk ook op www.oranjeconcours.nl, hier vindt u ook de lijst met bedrijven en instellingen die ons concours ondersteunen door middel van een financiële bijdr