Leerlingen en docenten van de school waren de hele dag bezig met voorbereidingen voor het Charity Dinner.
Leerlingen en docenten van de school waren de hele dag bezig met voorbereidingen voor het Charity Dinner.

1000 euro voor wensambulance

Algemeen Jeugd

Op de Oranje Nassau-school (ONS) werd een Charity Dinner georganiseerd voor de wensambulance Utrecht. Mensen konden op de ONS een tafel reserveren en voor het bedrag dat zij betaalden kregen zij dan een diner aangeboden samen met optredens van leerlingen van de school.

De opbrengst van de avond werd geschonken aan de Stichting WensAmbulance Utrecht. De Stichting WensAmbulance Utrecht verzorgt het liggend vervoer voor (pre)terminale en chronisch zieke patiënten naar hun WensLocatie. Dit kan een bezoek zijn aan familie, ouderlijk huis, bruiloft, begrafenis, verjaardag of bijvoorbeeld een dagje naar het strand of dierentuin. De avond werd afgesloten met het aanbieden van het bedrag van 1000 euro aan de mensen van de wensambulance Utrecht. Een mooi bedrag waarmee zij hopelijk veel wensen kunnen vervullen.       (Peter van Esschoten)

Tijdens de het diner werd een heerlijke vier gangen maaltijd opgediend, verschillende malen onderbroken om te luisteren en kijken naar talentvolle leerlingen die optredens verzorgden met dans, muziek en zang.