Lentekriebel-event in de Kwinkelier

Algemeen Natuur & Milieu

Voorjaar! Dat betekent nieuwe trends, nieuwe geuren, kleuren én smaken. De lente is een mooi moment om je garderobe, je uiterlijk, je huis of je tuin een nieuwe impuls te geven. In de Kwinkelier proef, ruik, hoor, zie en voel je het voorjaar. De winkeliers zijn met hun nieuwe collecties en producten helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en organiseren 18 maart met elkaar een gezellige dag. Het begin van het voorjaar mag immers gevierd worden.

In diverse winkels krijg je tijdens het Lentekriebel-event korting. In sommige winkels ontvang je een presentje bij een bepaald bestedingsbedrag. Onder het mom, proef het voorjaar, zijn er in verschillende winkels proeverijtjes. Brasserie Olivier serveert een heerlijke voorjaarslunch. Op het grote plein is er vanaf 12 uur een groot springkussen voor de kinderen. Voorjaar betekent ook weer lekker buiten spelen. Kinderen mogen daarom de 18e op het plein met krijt stoeptekeningen maken.

Landwinkel de Groenekan 'pop-upt' en verkoopt eenmalig in de Kwinkelier (h)eerlijke streekproducten. Blond Indians, brengen met hun bijzondere truck en producten, het stoere buitenleven-gevoel mee naar de Kwinkelier. Op meerdere plekken in de Kwinkelier worden zitjes gecreëerd waar men even kan uitrusten of kan genieten van een hapje of drankje.        (Josta Koot)