De nieuwe voorzitter (l) en scheidende voorzitter nu erelid (r).
De nieuwe voorzitter (l) en scheidende voorzitter nu erelid (r).

Bestuurswisseling bij Tennisvereniging Hollandsche Rading

Algemeen Sport

TV Hollandsche Rading heeft op haar Algemene Leden Vergadering van 9 maart jl. een nieuwe voorzitter benoemd. Na 10 jaar voorzitterschap droeg Frans Nijnens de hamer over aan Koos Plomp.

Koos is al jaren actief spelend lid van de vereniging en heeft ook in verschillende commissies al een bijdrage geleverd. Koos zal zich, met het bestuur, richten op de uitvoering van het nieuwe beleidsplan dat vorig jaar werd opgeleverd. Dit beleid is erop gericht om inwoners van Hollandsche Rading e.o. (van jong tot oud) sportief en sociaal te verbinden door middel van tennisactiviteiten bij een fijne clubsfeer.

Daad
De eerste daad van Koos als voorzitter was het om Frans Nijnens te benoemen tot erelid. Koos Plomp: 'Frans is de afgelopen 10 jaar erg belangrijk geweest voor onze vereniging. Hij loodste de club door de privatisering, we kregen een nieuw tennispark en ons clubhuis werd opgefrist. Tegelijkertijd gaf hij jarenlang leiding aan de kantinecommissie. Al met al reden genoeg om hem te benoemen tot Erelid'.       
(Charles Bruns)