Brandweerwedstrijden

Algemeen Algemeen

Op zaterdag 11 maart a.s. worden de jaarlijkse Onderlinge brandweerstrijden in samenwerking met de vrijwillige brandweer Vinkeveen georganiseerd voor verschillende korpsen in de regio Utrecht.

Elk jaar organiseert de vereniging De Onderlinge in de provincie Utrecht een brandweerwedstrijd. Dit jaar is het de beurt aan de vrijwillige brandweer Vinkeveen om de wedstrijd te verzorgen. Aan de wedstrijd doen korpsen mee uit Groenekan, Maartensdijk, Westbroek Kamerik, Kockengen, Maarsseveen Tienhoven, Maarssen, Vleuten en Zegveld.

Ook publiek is van harte welkom bij deze wedstrijd. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk en zo opgezet dat alle werkzaamheden goed kunnen worden bekeken. Hierdoor kan een goede indruk worden verkregen van het werk van de brandweer. Branden worden geblust en mensen in nood worden gered.

Bezoekers kunnen zich melden aan de Herenweg 107 in Vinkeveen. Van daaruit worden zij naar de wedstrijdlocatie verwezen. De eerste ploeg start om 8.30 uur en de laatste begint om 16.00 uur. Na afloop van de wedstrijd vindt rond 18.00 uur de prijsuitreiking plaats in de kazerne van de post Vinkeveen.