Afbeelding

Wijnhuis zuid introduceert: 'Bite & Sip @ Home' service

Algemeen Algemeen

Een verrassende ontwikkeling: thuis wijn proeven met bijpassende hapjes!

Wijnhuis Zuid Bilthoven combineert het proeven van 's werelds lekkerste wijnen met heerlijke happen lekker bij u thuis. In gezelschap van vrienden, familie, buren of collega's - onder begeleiding van een professionele wijnadviseur - krijg je een onvergetelijke ervaring.

Een exclusieve wijnbeleving gewoon bij je thuis in een 1,5 tot 2 uur durende sessie waarbij een wijnprofessional het gezelschap kennis laat maken hoe wijn en spijs soms zo mooi op elkaar aansluiten. Een belangrijke conclusie zal zijn: alles is weliswaar een kwestie van smaak maar door de soort wijn én het soort eten te matchen, ontstaat er een nog smaakvollere ervaring. Je wordt écht verrast! Verder blijkt door het 'doen', je alles veel beter onthoudt en de informatie in je smaak-database wordt opgeslagen.

Vooraf wordt aan het gezelschap gevraagd om het persoonlijke Smaakprofiel in te vullen via www.wijnhuiszuidbilthoven.nl waarna de wijnen en 'bites' worden afgestemd op deze uitkomsten.

Tijdens de proeverij wordt de onderbouwing gegeven voor zowel het Smaakprofiel als voor de wijn & spijs-ervaring waarbij er natuurlijk levendig van gedachte wordt gewisseld over de bevindingen. De ervaring leert dat hoe verder de proeverij vordert, hoe heftiger de discussies en hoe meer plezier iedereen heeft want uiteindelijk is dat het belangrijkste!