Ruth Nagel (l) en Elbert Hennipman (r) hopen op een grote opkomst.
Ruth Nagel (l) en Elbert Hennipman (r) hopen op een grote opkomst.

Stamppottenactie Westbroek

Algemeen Jeugd

door Walter Eijndhoven

De jeugd van het Hervormde Jeugdwerk in Westbroek nodigt iedereen uit om zaterdag 18 maart samen aan de stamppot te gaan, allemaal voor de Stichting Timon uit Zeist. En als u geen zin heeft om anderen te ontmoeten, u kunt de maaltijd ook bestellen, voor thuis.

'Stichting Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien van kinderen en jongvolwassenen. Met al dit soort problemen kun je bij hen terecht', vertelt Westbroeker Elbert Hennipman. 'En daarom willen wij, samen met de jongeren van het Hervormde Jeugdwerk, een gezellige stamppotavond organiseren. Natuurlijk hopen wij op een grote opkomst en de opbrengst gaat allemaal naar het goede doel'.


Huis-aan-huis
Vrijdag 10 maart gaan vrijwilligers huis aan huis om bestellingen op te nemen. Men kan uit diverse bestellingen kiezen: soep met boerenkool/ hutspot/of zuurkool en een toetje of, als u liever thuisblijft boerenkool/ hutspot/zuurkool en een toetje (dus zonder soep). Hennipman: 'Onze jongeren (allemaal tussen 11 en 25 jaar) schillen de week voorafgaande aan de stamppotactie 200 kg aardappelen. Als iemand zin heeft om te helpen, alle hulp is welkom!'


Restaurant
Het festijn vindt plaats in Rehoboth (achter de kerk), voor dan even omgedoopt in restaurant 'De Hollandsche Pot', op zaterdag 18 maart van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Wie liever thuis blijft; de maaltijd wordt bezorgd tussen 11.00 en 12.00 uur en/of tussen 16.00 en 17.00 uur. Reserveren kan (ook) telefonisch: tel. 06 13454550 of per e-mail: actiehjw-timon@solcon.nl.

WE Eet Smakelijk.jpg

Ruth Nagel (l) en Elbert Hennipman (r) hopen op een grote opkomst.