Tennis-clinics voor KiKa

Algemeen Sport

Eind juni gaat Janneke Buur meedoen aan Giro di KiKa in de Italiaanse Dolomieten. Zij gaat in zes dagen 995 kilometer over 16.000 hoogtemeters fietsen. Zo beklimt ze onder andere de befaamde Stelvio en de Gavia. Hiermee wil zij zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa.

Zondag 16 april organiseert l.t.v. Meijenhagen tussen 13.30 en 17.30 uur tennisclinics van een uur voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Deze clinics worden gegeven door Jip Rottier en Thijs Buur; beiden zijn categorie-2 speler. Jip is vanaf 1 april 2017 de nieuwe hoofdtrainer van l.t.v. Meijenhagen en is een bekende wedstrijdtennisser in de regio. Ook Thijs is een regionale topper; aankomend seizoen speelt hij bij de Utrechtse tennisclub Domstad in de Hoofdklasse.

Aanmelden
Het geld dat met deze clinics ingezameld wordt, komt volledig ten goede aan KiKa. Dit geld is hard nodig. KiKa heeft als doel om de genezingskans bij kinderkanker naar 95% te vergroten. Momenteel geneest 75% van de kinderen. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Aanmelden kan per e-mail aan janneke@oppasjuf.nl. Na de aanmelding ontvangt men verdere info.

!