Gehalveerd Irene dames 1 verliest strijd

Irene Dames 1 speelde zaterdag 25 februari uit tegen VV Utrecht DS 3. Vakantietijd en dat was te merken bij het team van Irene. Er waren maar vier vaste speelsters de rest stond op de ski's. Er waren veel jeugdspeelsters meegenomen naar Utrecht voor de topper tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst.

Irene had er zin in en wilde alles op alles zetten om te winnen. De eerste set begon goed. De pass lag lekker en hierdoor kon het midden goed worden aangespeeld door spelverdeler Sandra Jongerius. Iris Vos sloeg de ballen goed hard naar beneden. Ondanks deze aanvalsdruk verdedigde VVU goed. Irene had ook vele moeite met de aanval van de Utrechtse formatie en verloor de set met 25-17. Ook de tweede set ging met 25-16 naar VVU dames. Irene liet in de derde set alles van zich af glijden en begon opnieuw na de twee verloren sets. In deze set had VVU het ook moeilijk met de service van de Bilthovense dames. Sharon Koele plaatste de ballen heel goed en scoorde ook veel harde aanvallen. Irene werkte hard en trok deze set naar zich toe met 25-14.

In de vierde set konden de Irene dames dit niet vol houden. De pass liep niet goed en er werd veel fout geserveerd. De set werd met 25-16 verloren. Ondanks de 3-1 nederlaag kon Irene met een opgeheven hoofd de Galgenwaard verlaten.

De volgende wedstrijd speelt Irene Dames 1 op zaterdag 11 maart om 14.45u thuis in de Kees Boekehal tegen Zaanstad Dames 3, die elfde staan. Een mogelijkheid voor Irene om weer punten te halen.