Tijd voor NLdoet

Algemeen Zorg & Welzijn

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is NLdoet. Heeft u zin om een keer vrijwilligerswerk uit te proberen? Sluit dan aan bij een leuke NLDoet-klus bij u in de buurt. Er zijn nog vrijwilligers nodig.

De lente staat symbool voor een nieuw, fris begin. Dus tijd voor de voorjaarsschoonmaak en het lente-proof maken van de tuin. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het NLdoet-weekend en zijn er volop 'binnen- en buitenklussen' te doen. Zo wordt bij Stichting Walter Maas in Bilthoven geklust in de tuin van Huize Gaudeamus, krijgt het Van Boetzelaerpark in De Bilt een grote schoonmaak en gaan vrijwilligers voor het Thomashuis in Maartensdijk in de tuin aan de slag. Er zijn ook veel andere activiteiten, bijvoorbeeld om mensen een leuke dag te bezorgen. Kijk snel op de website van Nldoet.

Proeven
Tijdens NLdoet gaan vrijwilligers een dag(deel) aan de slag bij vrijwilligersorganisaties. Omdat het om een eenmalige klus gaat, is NLdoet een uitgelezen kans om eens kennis te maken met een organisatie of met vrijwilligerswerk in het algemeen. Men kan zich via de website van NLdoet aanmelden voor een klus bij u in de buurt: www.nldoet.nl Klik op 'Klus zoeken', vul uw woonplaats in en u ziet een overzicht van klussen. De vrijwilligerscentrale van Mens De Bilt denkt hierin graag met u mee. Neem zo nodig contact op met: Jolijn Jurgens via j.jurgens@mensdebilt.nl of tel. 06 17007462 of kom langs bij de vacaturebank op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur in De Bilt (Prof. Dr. Debijeweg 1). Bedrijven die zich vrijwillig willen inzetten voor NLdoet kunnen contact opnemen met Judith Boezewinkel van Samen voor de Bilt via j.boezewinkel@mensdebilt.nl + tel. 06 11564957.