Bijzondere presentatie van een nagerecht.
Bijzondere presentatie van een nagerecht.

De Witte Zwaan kookt met bezieling

Algemeen Algemeen

Restaurant De Witte Zwaan is een modern restaurant in het oude centrum van De Bilt en één van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat de bezorgers als eindejaarsgroet huis-aan-huis verspreid hebben.

Het restaurant kent een rijke historie. Op de kaart staat een mooie balans van spannende gerechten met gewaagde smaakcombinaties en klassiekers geïnspireerd door de traditionele Franse keuken. In de keuken wordt gewerkt met verse ingrediënten van het seizoen die zoveel mogelijk uit de buurt komen of zelfs uit eigen moestuin.

Chefkok Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende combinaties van diverse ingrediënten. Zoals de Michelin-gids schrijft: "Op en top modern, zo omschrijf je het beste het restaurant. De jonge chef heeft gewerkt bij grote huizen en gebruikt die ervaring om te combineren, creëren en te overtuigen met zijn lekkere gerechten. En dat voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding." Optimaal genieten van heerlijk eten in een ontspannende ambiance en als u de kortingsbon inlevert, verrast de chef u met vier gangen en krijgt de vijfde er gratis bij!