Eric de Rooij (midden) van Autobedrijf De Rooij overhandigt de drie nieuwe Caddy’s aan Gerard (rechts) en Hugo Spronk.
Eric de Rooij (midden) van Autobedrijf De Rooij overhandigt de drie nieuwe Caddy’s aan Gerard (rechts) en Hugo Spronk.

Stukadoorsbedrijf Living viert 15-jarig bestaan

Algemeen Algemeen

Onlangs namen Gerard en Hugo Spronk van Stukadoorsbedrijf Living uit Bilthoven de feestelijk drie nieuwe Caddy's in ontvangst ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan.

VW-dealer Autobedrijf De Rooij is al vijftien jaar de huisleverancier voor het vervoer. 'Het was ook een mooie gelegenheid om de huisstijl te vernieuwen', aldus Gerard Spronk. 'Jarenlang reden wij rond in het wit, gebaseerd op het materiaal wat veel gebruiken: gips!' Omdat Living zich ook specialiseert in het stukadoorswerk in het hogere segment, vond Gerard het tijd om het wagenpark een luxere uitstraling te geven met zwarte auto's.

Specialist
Stukadoorsbedrijf Living is veel te vinden in het renovatie- en restauratiewerk, waarbij een hoge kennis van het klassieke vak noodzakelijk is. Daarnaast doet Living ook nieuwbouwprojecten voor particulieren en is al jaar en dag de huisstukadoor van onder andere de Woonstichting SSW. Door het specialisme dat Living ontwikkelde zijn zij vaak door het hele land te vinden. Spronk: 'Onze huisstijl is helemaal aangepast voor deze nieuwe auto's en wij vinden dat dit heel goed is gelukt. Voor de medewerkers is het een beetje voorzichtiger omgaan met het gips, maar wij denken dat dit heel goed gaat lukken.' Het op Larenstein gevestigde bedrijf biedt kwaliteit, service en betrouwbaarheid. 'Heel belangrijk in het vak is dat je de gemaakte afspraken daadwerkelijk nakomt', vult Gerard Spronk nog aan.