Logo vierklank.nl
Politiek

Fractiespreekuur CDA

Met ingang van 2017 is de CDA-Gemeenteraadsfractie De Bilt-Maartensdijk met een fractiespreekuur gestart. Het fractiespreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand tussen 20.00 en 21.00 uur gehouden in café Joos, Hessenweg 1 in De Bilt.

Raadslid Martijn Koren: 'In 2014 heeft het CDA in de coalitiebesprekingen met succes gepleit voor een wethouderspreekuur. Het wethouderspreekuur is een groot succes en geeft inwoners van deze gemeente een mooie kans om direct in gesprek te gaan met het gemeentebestuur. Het is voor de CDA-gemeenteraadsfractie De Bilt-Maartensdijk dan ook een logische stap om te starten met een fractiespreekuur'.

Laagdrempelig
Koren vervolgt: 'Wij willen inwoners de gelegenheid geven om met het CDA in gesprek te gaan over zaken die hen  bezighouden. De fractie wil op deze manier een laagdrempelige manier creëren om zaken bespreekbaar te maken. Alle onderwerpen kunnen  opgevoerd worden; dit hoeft zich niet te beperken tot actuele zaken. Om het simpel en toegankelijk te maken hebben wij er voor gekozen om het fractiespreekuur op een vast moment en een vaste plek te houden'.

Het eerstkomende fractiespreekuur is op dinsdag 14 februari; aanmelden is niet nodig.

Meer berichten