Logo vierklank.nl
Tivoli maakt een uitje nog toegankelijker met de speciale Uit & Thuis bus voor senioren.
Tivoli maakt een uitje nog toegankelijker met de speciale Uit & Thuis bus voor senioren.
Ouderen

Met de bus naar Tivoli

Concertzaal TivoliVredenburg Utrecht breidt dit voorjaar haar service naar senioren die minder mobiel zijn uit. Zij kunnen met een speciale bus naar de mooiste klassieke concerten.

'Wij krijgen steeds vaker te horen dat oudere mensen graag naar onze concerten komen, maar opzien tegen de reis. Het rijden in het donker en in de drukke binnenstad is voor steeds meer senioren een probleem', aldus Marianne Koenders van TivoliVredenburg. 'Voor dit vervoersprobleem hebben we een oplossing bedacht: Uit & Thuis. Wij combineren de mooiste concerten met het gemak van vervoer.'

Extra Opstapplekken
Uit & Thuis is bedoeld voor klassieke-muziekliefhebbers die niet meer zo makkelijk zelfstandig een concert bezoeken. Zij kunnen op de bus stappen in verschillende plaatsen, en worden zo voor de deur van de concertzaal afgezet. Na afloop brengt de bus de bezoekers weer naar de opstapplaats in hun woonplaats.

Deze service wordt binnenkort uitgebreid met extra opstapplekken in Hilversum, Loosdrecht, Maartensdijk, Groenekan en Breukelen.

Het eerstvolgende concert met deze extra service is op zondag 5 februari om 15.00 uur. Het Orchestre des Champs-Elysées o.l.v. Philippe Herreweghe speelt dan de Achtste en Negende Symfonie van Beethoven. Voor meer informatie: www.uwuitenthuis.nl

Meer berichten