De Kwinkelier is met de Kerstcadeau-shop weer een pop-up store rijker.
De Kwinkelier is met de Kerstcadeau-shop weer een pop-up store rijker.

Kerstcadeau-shop

Algemeen Kerst

Sinds enige weken is naast de Albert Heijn in de Kwinkelier een leuke Kerstcadeau-shop geopend: een unieke samenwerking tussen Hubo Bilthoven en Tuinmarkt Bilthoven. De shop wordt geleid door Christiaan van Nispen tot Sevenaer.

Veel inwoners geven nu al aan zeer blij te zijn met dit nieuwe initiatief in de Kwinkelier: 'Het zorgt ervoor dat er weer wat te doen is en dat er nu weer een opgaande lijn is te bespeuren', aldus een passant. Momenteel neemt aannemer van Wijn namens de eigenaar het achterste deel van de parkeergarage onder handen. De winkeliers zijn blij dat er nu verder gegaan wordt met de verbeteringen aan het winkelcentrum.

Reinaerde
In de kerstcadeau-shop treft men allerlei leuke zaken aan voor in en om het huis: van openhaard blokken tot verlengsnoeren en van vogelvoer tot kerstversieringen. Daarnaast worden er ook ambachtelijk gemaakte kaarsen verkocht die zijn gemaakt door de cliënten van Reinaerde. Blikvanger van de winkel zijn de enorme vuurschalen die voor de winkel staan.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur. Uiteraard is de winkel ook open op zondag 18 december wanneer er allerlei activiteiten van de winkeliers zijn in het winkelcentrum.