Philippe de Zeeuw verheft sfeerlichtjes tot kunst.
Philippe de Zeeuw verheft sfeerlichtjes tot kunst.

Kunstwerken voor Vierstee 2.0

Algemeen Vierstee 2.0

De Maartensdijkse kunstenaar en keramist Philippe van der Zeeuw heeft Stichting Vierstee 2.0 aangeboden een twintigtal kunstwerken (sfeerlichten) te maken. De opbrengst van de verkoop van de unieke kunstwerkjes komt ten goede aan de stichting Vierstee 2.0.

Philippe draagt het dorp Maartensdijk een warm hart toe en is al weken bezig met het maken van deze bijzondere items van keramiek. Elk kunstwerkje heeft zijn eigen karakter en sfeer. Het vervaardigen hiervan kost inclusief het bakken ongeveer 5 dagen. Door het gebruik van een speciale keramiek klei en het speciale bakproces zijn de kunstwerkjes warmte- en koudebestendig en kunnen buiten staan.

Belangstelling
Zeker in de gezellige decembermaand verwacht men dat er veel belangstelling zal zijn voor deze mooie kans om een exclusief kunstwerk te kopen. Deze handgemaakt huisjes zijn voor 19,50 euro te koop bij Optiek Maertensdijk aan het Maertensplein in Maartensdijk. De prijs is op uitdrukkelijk verzoek van Philipp van der Zeeuw zo vastgesteld, dat de kunstwerken voor iedereen betaalbaar zijn. Natuurlijk staat het vrij om een hogere bedrag te geven.

Stichting Vierstee 2.0 dankt Philipp de Zeeuw voor zijn inzet en inspiratie en Optiek Maertensdijk voor het spontaan aanbieden om verkooppunt te zijn.