Edwin, Erwin en Angela met Merlijn in de nieuwe ren.
Edwin, Erwin en Angela met Merlijn in de nieuwe ren.

Nieuwe ren voor konijn Merlijn

Algemeen Algemeen

Tijdens het maatschappelijk diner ontmoetten 21 bedrijven en 21 maatschappelijke elkaar aan tafel in de Biltsche Hoek. Zij gingen met elkaar in gesprek over wat ze voor elkaar kunnen betekenen, geld vragen was taboe. Er werden 81matches gemaakt, één daarvan kwam ten goede aan Merlijn.

'Konijn Merlijn was in de zomer al een paar weken op bezoek geweest bij de bewoners', vertelt Angela Strubben van de Schutsmantel. 'De bewoners zouden het erg leuk vinden als konijn Merlijn definitief bij hun kwam wonen. Daarvoor hadden we natuurlijk wel een ruime ren nodig. Met onder andere deze vraag ben ik naar het Maatschappelijk diner van Samen voor De Bilt gegaan en met succes. Uitzendbureau Gilde Personeel en Morgana Slapen hebben dit, overigens in recordtijd, voor elkaar gekregen!'

Van de week werd de spiksplinternieuwe konijnenren overhandigd door Erwin Wever van Gilde Personeel en Edwin Wijnen Morgana aan Wooncentrum Schutsmantel in Bilthoven. Edwin Wijnen zorgde voor het bouwmateriaal en Erwin Wever voor de timmerman, die er een perfect stukje vakwerk van maakte. Angela is erg blij, evenals konijn Merlijn, die zich al snel thuis voelde in de nieuwe ren.