Irene dames verliest

Zaterdag 26 november speelde Irene Dames 1 tegen USV Protos Dames 2. Het beloofde een spannende wedstijd te worden want Irene begon de wedstrijd als koploper en Protos stond tweede.

Irene begon sterk, er was een goede sfeer in het team. Irene werkte hard en men ging voor elk punt. Protos was net wat sterker en Irene verloor nipt met 23-25. In de tweede set had Irene het moeilijk. Protos serveerde sterk, waardoor Irene de bal moeilijk onder controle kreeg. Hierdoor ging de passing moeilijk en kon spelverdeelster, Sandra Jongerius de aanvallers lastig aanspelen. Irene verloor daardoor ook de tweede set.

Spanning
In de derde set speelde Irene goed. Sharon Koele sloeg de ballen er hard en goed in, zij scoorde alles. Ook het blok stond goed en Protos kwam er niet doorheen. Zo won Irene de derde set en was de spanning terug. De vierde set begon Irene goed. Halverwege de set ging Irene slordiger spelen en kwam de pass ook niet goed. Daardoor bleven goede aanvallen uit. De dames van Protos maakten daar gretig gebruik van en konden hun eigen spel blijven spelen en wonnen daardoor ook de vierde set. Een nederlaag voor de Irene dames. Irene verloor de koppositie aan Protos, maar blijft keurig bovenin meedraaien. De volgende wedstrijd voor Irene Dames 1 is op zaterdag 3 december om 17.30 in Nieuwegein tegen NVC Dames 2.