Zwaluwen tegen FC De Bilt

In de tweede ronde van de KNVB-beker bleek FC De Bilt te sterk voor 4e klasser Zwaluwen Utrecht (0-5). Vanaf de eerste minuut was het De Bilt die het spel bepaalde en dat resulteerde in een snelle voorsprong. Vincent schoot in eerste instantie op de keeper, maar de rebound was een koud kunstje. Hierna ontbrak echter de scherpte in de eindpass en afronding waardoor beide ploegen de kleedkamer ingingen bij een 0-1 stand.

Na rust was de wedstrijd snel beslist. Mike had zijn brommer aangezet en ging een aantal keer pijlsnel langs alle verdedigers. Hij bood na een rush van 40 meter Bart een niet te missen kans, maar Bart ging daar onzorgvuldig mee om. Even later was het alsnog raak voor Bart. Een mooie voorzet kon hij van dichtbij binnentikken. Twee minuten later was het de beurt aan Mike. Hij versnelde weer langs twee man en drukte de bal achter de keeper. De 0-4 werd gemaakt door Sam. Na een overtreding op Bart mocht hij aanleggen vanaf 11 meter. Hij liet de keeper kansloos. Joey zorgde voor het slotakkoord door de 0-5 binnen te werken. Een smetje op de zege was de onnodige rode kaart van Mike. Met twee keer geel mocht hij vervroegd gaan douchen.