Logo vierklank.nl
Algemeen

Sinterklaas in Maartensdijk en omstreken

Aan de inwoners van Maartensdijk en omstreken

Lieve kinderen groot en klein,

Het is al bijna weer zover, dat ik ook dit jaar weer Maartensdijk bezoek. Op zaterdag 19 november komen wij naar Maartensdijk. Dus zet deze datum in jullie agenda of op de kalender en houdt deze dag vrij. Samen met mij komen ook mijn trouwe zwarte pieten weer mee.

Anders dan voorgaande jaren zal ik al veel vroeger komen. Om 13.00 uur wordt ik welkom geheten door de muziekband nabij de Sint Maartenskerk aan de Kievitlaan en zal dan een rondgang door het dorp maken.

Dansen
Rond de klok van 14.00 uur zal de burgemeester ons verwelkomen op het Maertensplein. Zo rond 14.15 uur zullen er een aantal spelletjes op het plein zijn, kan er gedanst worden met de Zumba pieten en zal ook DJ Piet zijn geluid laten horen. Tussen 14.15 en 15.00 uur is er gelegenheid om Sint een handje te geven en op de foto te gaan. Daarna gaat Sint gauw naar Dijckstaete en Toutenburg om ook de ouderen van Maartensdijk te vereren met een bezoekje. Om ongeveer 16.00 uur zullen de spelletjes stoppen en is het tijd voor de pieten om weer verder te gaan.

Schoen zetten
Wij zijn erg blij dat we dit jaar wederom uitgenodigd zijn. Ik weet dat de organisatie heel druk is om samen met jullie Maartensdijkers er weer een groot en gezellig feest van te maken. Wij kunnen haast niet wachten en hopen jullie allemaal te zien op de 19e. En vergeten jullie niet net als andere jaren om op vrijdagavond je schoentje te zetten bij kapper Hans.

Sinterklaas

Meer berichten