Logo vierklank.nl
Theater in 't Groen brengt Harry Potter tot leven bij Bouwman Boeken.
Theater in 't Groen brengt Harry Potter tot leven bij Bouwman Boeken.
Kunst & Cultuur

Magische Harry Potter Nacht en Theater in 't Groen

In de nacht van 18 op 19 november presenteert Bouwman Boeken (Hessenweg De Bilt) samen met Theater in 't Groen (Groenekan) een betoverende Harry Potter Nacht ter gelegenheid van het verschijnen van de gloednieuwe Harry Potter.

Na jarenlang wachten verschijnt deze maand Harry Potter en het vervloekte kind, de Nederlandse vertaling van de nieuwste Harry Potter. Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren opent Bouwman Boeken op vrijdag 18 november om 23.00 uur de deuren en zal Theater in 't Groen een stuk spelen uit het nieuwe boek dat als theatertekst wordt uitgegeven. Tovenaars en heksen komen tot leven in de boekwinkel. Haal je hoed en bezemsteel dus vast uit de kast! Na de voorstelling kun je vanaf middernacht het boek zelf bemachtigen.

Serie
Harry Potter en het vervloekte kind is het achtste deel in de Harry Potter serie van J.K. Rowling en speelt zich 19 jaar later af. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader is van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

De bijeenkomst is van 18 op 19 november; de aanvang is rond 23.00 uur en duurt tot ongeveer 1.00 uur. bij Bouwman Boeken, Hessenweg 168 De Bilt. Graag vooraf aanmelden via info@bouwmanboeken.nl of tel. 030 2200112.

Lezersactie
Bouwman boeken stelt een aantal vrijkaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen.

Meer berichten