Toon Tellegen weet publiek van 8 tot 108 te boeien met zijn feestelijke programma.
Toon Tellegen weet publiek van 8 tot 108 te boeien met zijn feestelijke programma.

Vrolijk literair concert voor jong en oud

Algemeen Muziek

Muziek, literatuur en filosofie. Gaat dat samen? Op één podium? Jazeker! Dat bewijzen Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet van gitariste Corrie van Binsbergen al ruim tien jaar lang. Steeds slagen ze erin om op Nederlandse en Vlaamse podia een wonderlijke sfeer op te roepen van weemoed, verlangen, absurde redeneringen en feestelijk avontuur.

Toon Tellegen, vooral bekend om zijn vele kinderboeken, is ook onder volwassenen populair vanwege zijn amusante en bizarre dierverhalen met filosofische inslag. Of het nu gaat over eekhoorn, mier, boktor of beer, ze wonen in een wonderlijke wereld, vieren graag feest en mijmeren over het leven. Dit najaar brengen Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet het feestelijk programma 'Wij weten wie wij zijn'. Het bestaat uit de 'grootste hits' en uit de allernieuwste verhalen over feestjes, taart, jarig zijn en 'te zijn of niet te zijn'. Het lichtvoetige concert is geschikt voor iedereen van 8 tot 108. Na afloop trakteert theater Het Lichtruim ter ere van zijn 75e verjaardag op feestkoek!

Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet, zaterdag 26 november om 16.00 uur in Theater Het Lichtruim Bilthoven. Reserveren via www.theaterhetlichtruim.nl

Lezersactie
Voor lezers van De Vierklank is een aantal vrijkaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen. U ontvangt sowieso bericht.