Logo vierklank.nl
Jong en oud kijkt weer uit naar de Trix Express clubdag.
Jong en oud kijkt weer uit naar de Trix Express clubdag.
Algemeen

Open Trix Express Club-dag

'Unieke Verzamelingen' is het thema van de internationale open club-dag op zondag 20 november van de Trix Express Club; de grootste Modelspoorclub van Nederland.

Prominente verzamelaars uit Nederland, Duitsland en België halen vele antieke èn splinternieuwe Trix Express topstukken speciaal uit de vitrines om er in De Bilt het publiek mee te verwennen. Ook voor kinderen is het smullen geblazen omdat alles zich op normale tafelhoogte afspeelt en ze zelf ook volop met treinen mogen spelen. Op de tafels ook een keur aan kleine en grote 'zoldervondsten' die een nieuwe eigenaar zoeken. Een deskundige reparatieploeg geeft advies en voert ter plekke kleine reparaties uit aan meegebracht materieel. Nergens ter wereld wordt zoveel Trix Express bij elkaar gebracht. Aantrekkelijk genoeg dus om de eigen zolder te verlaten en de neus nog eens tegen de 'etalageruit' uit de lang vervlogen jaren te drukken.

Club-dag
De club-dag wordt gehouden op zondag 20 november het H.F. Witte Centrumin De Bilt. De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00u. Jongeren onder de 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Inlichtingen via 06 21571565 of e-mail: rageskus@planet.nl.

Meer berichten