Afbeelding

SVM doet goede zaken

Een sterk gemotiveerd SVM pakte in de thuiswedstrijd tegen FC Driebergen drie belangrijke punten en verlaat daardoor voorlopig weer de onderste regionen van de 3e klasse D. Door zelf te winnen en het verlies van anderen kan SVM weer de weg naar boven zien.

De Maartensdijkers controleerden de eerste helft en loerden op de counter. Laatste man Marcel Melisse organiseerde zijn verdediging en strooide mooie passes op de vaak ongrijpbare spits Mike de Kok. Het SVM-middenveld met Bas van Dijk, Djoey Engel en Wessel Huigen zorgde steeds voor de aansluiting. Kansen waren er te over, maar leverden vooralsnog weinig rendement. Een ongelukkig moment in de Maartensdijkse verdediging bracht volkomen onverdiend FC Driebergen op de 0-1.

Na de thee zette SVM FC Driebergen met de rug tegen de muur. Rond de 60e minuut kopte Mike de Kok de gelijkmaker fraai in. SVM zette nog een tandje bij en FC Driebergen had meer overtredingen nodig om de gastheren van een voorsprong af te houden. Marcel Melissen bereikte die voorsprong met een prachtig afstandsschot (2-1). Diederick Hafkemeyer stond even later op de juiste plek en maakte de 3-1. FC Driebergen zorgde nog wel voor de nodige onrust in de SVM-defensie, maar scoorde niet meer.

A.s. zaterdag is er een inhaal- c.q. bekerprogramma. De Maartensdijkers zijn vooralsnog vrij en kunnen zich daardoor focussen op de uitwedstrijd op 26 november bij rode lantaarndrager Focus '07 in Culemborg.