Help bewoners

Algemeen Algemeen

Woonvoorziening De Kuip in Bosch en Duin is een veilig thuis voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Op dinsdag 8 november wordt er verhuisd naar verzorgingstehuis d'Amandelboom in Bilthoven. Voor de bewoners is het best moeilijk om 'De Kuip' te verlaten, na zoveel jaren hier te hebben gewoond.

In d'Amandelboom wil men graag een nieuw thuis maken voor de bewoners, dit wordt immers hun nieuwe huis. De afdeling van het verzorgingstehuis waar de bewoners naar toegaan is sterk verouderd. Daarbij komt dat er veel spullen in de Bosch en Duin achter gelaten moeten worden. Er is een (klein) budget toegewezen gekregen om twee woonkamers in te richten en de afdeling aan te kleden. Hierbij valt te denken aan basiszaken als banken, stoelen, tafels, gordijnen etc. Dit bedrag is helaas bij lange na niet toereikend om een fijn thuis te bieden. Juist in hun situatie is dit ontzettend belangrijk voor de bewoners.

Plek
Het personeel is daarom op zoek naar mensen die willen helpen om de bewoners een nieuw en fijn thuis te geven in d'Amandelboom. Men is daarbij gebaat bij spullen waarmee de afdeling kan worden ingericht. Wie mee wil helpen de bewoners een plek te geven waar zij zich prettig en geborgen voelen kan contact opnemen met Gerie Schoenmaker. (gerieschoenmaker11@gmail.com of 06 40378635)