Jubileumlezing

Algemeen Algemeen

Vrijmetselaarsloge De Ster in het Oosten bestaat 55 jaar in Bilthoven. Om dit te vieren organiseert men op 14 november om 20.00 uur een open bijeenkomst. Gastspreker die avond is Lisette Thooft, die een lezing zal verzorgen getiteld: 'De betekenis van de stilte'.

Lisette Thooft is schrijver van 17 boeken en publiceert regelmatig in tijdschriften zoals Happinez en The Optimist. Speciaal voor het jubileum van Loge De Ster in het Oosten gaat zij een persoonlijke en deels muzikale invulling geven aan het begrip stilte.

Compareren
Belangstellenden kunnen deze avond kennismaken met wat vrijmetselaars 'compareren' noemen. Op respectvolle wijze vragen, luisteren en gedachten en ervaringen uitwisselen rond het thema van de voordracht. Het doel is elkaar te verrijken met inzichten en informatie. Geen discussiebijeenkomst met standpunten, meningen en oordelen. De vrijmetselaar gaat uit van de vrije gedachte en laat daarbij ieder in zijn waarde. Locatie: Huize Het Oosten, ingang Jan Steenlaan 25, Bilthoven. Toegang vrij. Info: www.logedester.nl