Dorpsavond Hollandsche Rading

Algemeen Politiek

Woensdag 9 november wordt in Hollandsche Rading weer een dorpsavond gehouden met als (belangrijkste) thema de start van de verbreding van de A27. In de loop van 2017 wordt het project opgestart en zal medio 2019 klaar zijn.

Op deze dorpsavond zullen vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat en het consortium aanwezig zijn om het begin en het te verwachten verloop van de werkzaamheden toe te lichten en vragen van bewoners beantwoorden. Eén en ander zal vooral in het teken staan van kennismaking en uitleg op hoofdpunten. Detaillering volgt later. Wanneer men goed geïnformeerd wil zijn over wat er allemaal staat te gebeuren en wat dit voor de direct omwonenden betekent, is dit dé gelegenheid om door de uitvoerende instanties bijgepraat te worden.

Bomenkap
Daarnaast zal er nog korte informatie gegeven worden over de stand van zaken bij het Gooisch Natuur Reservaat met betrekking tot de bomenkap ten noorden van de Vuursche Dreef in het bos. De avond kan worden afgesloten met een drankje en een gezellige napraat. De dorpsavond wordt gehouden in het dorpshuis en begint om 20.00 uur.