Salvodames weer op verlies

Algemeen Sport

Wederom konden de Salvo-dames geen potten breken met een team dat op halve kracht speelt door alle blessures. Dit maal was tegenstander Gemini met 1-3 te sterk voor Salvo.

Ook tegen Gemini werd met veel invallers gespeeld. Nadya Speek en Rinske van Ommen uit het 3e team en Madelon Franken uit het 2e team completeerden de ploeg. De eerste twee sets ontliepen de teams elkaar niet zo veel. Gemini had wel meer slagkracht maar Salvo veel onverzettelijkheid wat ook veel punten opleverde. Gemini wist in beide sets net door te drukken en hierdoor beide sets te winnen met 22-25 en 23-25. In de 3e set waren de dames niet bij de les. Tot 9-9 ging het gelijk op. Na een time out van de tegenstander kon Salvo geen goede tegenstand meer bieden. De set ging verloren met 16-25. In de 4e set rechtte Salvo nog een keer de rug. Er werd een vijfpuntenachterstand weggewerkt en met een paar rake smashes van Nicole Visscher werd de laatste set gewonnen met 25-23. Vrijdag 4 november spelen de dames in Loosdrecht om 21.45 in sportzaal Eikenrode tegen Lovoc. 

De heren van Salvo hebben een prima prestatie geleverd door het bezoekende AMVJ uit Amstelveen met een 3-1 nederlaag naar huis te sturen.