Logo vierklank.nl
De Irene meiden fanatiek aan het net. (foto Erna Everaert)
De Irene meiden fanatiek aan het net. (foto Erna Everaert)
Sport

Dubbele winst voor Irene MB1

Twee wedstrijden stonden er afgelopen week op het programma voor Irene MB1: maandagavond de bekerwedstrijd tegen het Houtense Taurus MB1 en zaterdag tegen VCV uit Veenendaal.

Omdat Taurus een klasse lager speelt dan Irene rekende iedereen in Bilthoven op een gemakkelijke overwinning. Taurus dacht daar anders over en met een serie sterke sprongopslagen nam het Houtense team brutaal de leiding. Maar nadat Irene een tandje bij schakelde was het snel gedaan met de tegenstand van Taurus. Binnen een uur stond er een snelle en overtuigende 3-0 op het scorebord, waarmee Irene zich plaatste voor de volgende ronde van de regiobeker.

Vieren
De tweede wedstrijd van deze week speelde Irene tegen VCV MB1. Om te vieren dat Marit Pasterkamp na haar blessure weer volledig mee mocht spelen werd het team in Austerlitz op een teambuilding lunch getrakteerd. Blijkbaar was de lunch iets te zwaar gevallen want wederom duurde het even voordat de Irene-machine op gang kwam. Maar nadat coach Erna Everaert haar speelsters stevig toegesproken had kwam het Bilthovense team op gang waarna de wedstrijd overtuigend met 4-0 gewonnen werd.

Halverwege
Halverwege de competitie staat Irene riant op kop en lijkt alleen PDK Huizen nog in staat Irene van de titel te houden. Zaterdag, 29 oktober om 10.45 uur, wordt in de Kees Boekehal te Bilthoven de returnwedstrijd tegen Albatros MB1 gespeeld.   
(Michel Everaert)

Meer berichten