Logo vierklank.nl
De familie Bitter toont trots het nieuwe en het oude Vierstee certificaat.
De familie Bitter toont trots het nieuwe en het oude Vierstee certificaat.
Ouderen

Certificaten Vierstee 2.0

Achtendertig jaar geleden werd er bij de ontwikkeling van De Vierstee in Maartensdijk door het comité 'Maartensdijk onder dak' een certificaat uitgereikt aan iedereen die meedeed om de accommodatie financieel mogelijk te maken. Een groot aantal Maartensdijkers heeft het toen uitgereikte certificaat goed bewaard en heeft dit nog steeds in het bezit als 'herinnering aan toen'.

Omdat zoveel mensen het toen uitgeven certificaat nog steeds waarderen heeft Stichting Vierstee 2.0 ook voor de ondersteuners van de actie Vierstee 2.0 een certificaat uitgegeven. Afgelopen week is de stichting begonnen met de uitgifte van de certificaten. De familie Bitter (ook nog trots bezitter van een certificaat uit 1978) ontving uit handen van voorzitter Edwin Plug het eerste exemplaar.

De Stichting brengt de komende periode de certificaten thuis bij de mensen die de actie voor aanvullende renovatie van De Vierstee ondersteund hebben en waarvan het adres bekend is. Ondersteuners waarvan het adres niet bekend is bij de Stichting, maar die wel een certificaat willen ontvangen, kunnen deze tijdens de 2e 'Vierstee Open Dag' op zaterdag 5 november ophalen bij de stand van de Stichting.

HvdB

Meer berichten