Logo vierklank.nl
De leerlingen van het Groenhorst zijn er klaar voor.
De leerlingen van het Groenhorst zijn er klaar voor.
Historie

Jubileumjaar Historische Verenigingen

Maandag 10 oktober gaf Rob Bonhof de aftrap op het Groenhorst- College voor het jubileumjaar van de Historische Vereniging Maartensdijk en de Historische Kring 'dOude School in De Bilt.

In het project maakt een aantal leerlingen een aantal filmclips aangaande de historie van hun eigen omgeving Maartensdijk-Groenhorst-omgeving. Deze clips worden met mobiele telefoons, iPads en wellicht later met 'echte' camera's geschoten. De uitzenden zijn dan op YouTube Canals en Regio TV de Bilt.

Specialisten
Bonhof: 'We proberen dit project vergezeld te laten gaan met extra lesjes van specialisten van buiten de scholen, historicus, cameramensen, wie we maar kunnen vinden. De leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor het product, ze doen dus zelf het script, presentatie, opnames, verhaallijn en editing. De scholen die meedoen zijn Groenhorst, Oranje-Nassau, Het Nieuw Lyceum en mogelijk De Werkplaats'.

HvdB

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>