Logo vierklank.nl
Computerhulp Midden Nederland biedt computerhulp aan huis.
Computerhulp Midden Nederland biedt computerhulp aan huis.
Ouderen

Opfrisbeurt computerapparatuur

Homayun Sharifi van Computerhulp Midden Nederland (CMN) komt aan huis om 'onwillige' computers weer op gang te helpen. Daarnaast is hij met zijn engelengeduld vooral bij senioren zeer geliefd als software installateur en leverancier van nieuwe en gebruikte apparatuur.

Het extern aanbieden van een computer ter reparatie wordt niet altijd als prettig ervaren. CMN speelt daar op in door hulp aan huis te bieden. Veelal kunnen problemen ter plekke al worden verholpen. Beter nog is natuurlijk het voorkomen van problemen. CMN biedt daarom een zogenaamde computer APK aan. Hierbij worden belangrijke onderdelen van de computer gecontroleerd en schoongemaakt, de laatste updates van het systeem en software worden geïnstalleerd, overbodige software wordt verwijderd en de hardware wordt gereinigd. 

Advies
'Veel senioren zien in computerland door de bomen het bos niet meer ', vertelt Homayun. 'Bij aanschaf van bijvoorbeeld een tablet staan ze al voor een lastige keuze. Welk merk, welk besturingssysteem en welke versie. Hetzelfde geldt voor laptops en computers, de grootte van het beeldscherm kan al een discussiepunt vormen.' Homayun adviseert daarin graag. Geduldig inventariseert hij de gebruikswensen en eisen waarna een toegesneden advies volgt en desgewenst ook levering. Of de apparatuur nu wel of niet door CMN is geleverd, om er optimaal gebruik van te kunnen maken assisteert Homayun graag bij installatie en legt hij met veel plezier de gebruiksmogelijkheden uit.

Computerhulp Midden Nederland staat 7 dagen per week 24 uur per dag klaar bij computercalamiteiten. 'Als het echt moet, ben ik er', stelt Homayun. Kijk voor meer informatie op www.computerhulpmiddennederland.nl, bel 0346-795104, 06-24807945 of kijk in de bedrijvengids van De Vierklank.

Meer berichten