Debby Brill heeft haar draai als verzorgende helemaal gevonden.
Debby Brill heeft haar draai als verzorgende helemaal gevonden.

Verpleegkundigen en verzorgende kunnen aan de slag

Algemeen Zorg & Welzijn

Debby Brill werkt al bijna zeven jaar met veel plezier als verzorgende bij Warande. Op haar 39e startte zij aan een opleiding tot verzorgende. Nog steeds gaat zij altijd fluitend naar haar werk.

Warande kent een werkomgeving met een goede sfeer, collegiale samenwerking en veel zelfstandigheid. Voor de bewoners worden regelmatig uitjes en etentjes georganiseerd. Als je graag voor mensen zorgt en enthousiast bent, dan kan je zo bij Warande aan de slag.

Stoute schoenen
Debby: 'Ik heb altijd in de zorg willen werken en pas op m'n 39ste was het zover. Ik zag een advertentie van Warande, maar dacht dat ik te oud was. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en kon ik starten aan de opleiding tot verzorgende. Daar heb ik nooit spijt van gehad. Het werk is heel afwisselend. En doordat ik in de flexpool werk, word ik op veel verschillende afdelingen ingezet. Ik kom zo bij allerlei bewoners: mensen die aan het revalideren zijn, maar ook mensen met dementie. Ik wil onze bewoners, die hard hebben gewerkt en veel hebben meegemaakt, liefdevolle zorg geven met aandacht en respect. Dat verdienen zij namelijk. De zorg voor ouderen is hard werken, maar als zij het fijn hebben, word ik blij.'