Logo vierklank.nl
De jubilarissen van Van Oostrum.
De jubilarissen van Van Oostrum.
Algemeen

Jubilarissendag bij Van Oostrum

Op zaterdag 24 september 2016 werden bij Van Oostrum Westbroek B.V. de jubilarissen in het zonnetje gezet. Met maar liefst 9 jubilarissen ( 1 x 40 jaar, 1 x 35 jaar, 3 x 25 jaar en 4 x 12,5 jaar) een bijzondere gebeurtenis te noemen.

Om 8.15 uur vertrokken de jubilarissen met collega's en partners ( 44 personen) per bus naar Rotterdam voor een bezoek aan de Maasvlakte 2. Daar aangekomen werden ze ontvangen op een rondvaartboot met een kopje koffie met gebak. De boot voer over de Maasvlakte 1 en 2. De gids vertelde over het ontstaan van de beide Maasvlaktes en wist veel te vertellen over de vaak immense schepen. Op het dek van de rondvaartboot hadden we een prachtig uitzicht over het gebied. Na 1,5 uur meerden we weer aan en konden nog rondkijken in het educatieve centrum van Maasvlakte 2, waarna van een heerlijke lunch werd genoten. Om 13.15 uur vertrok het gezelschap per bus naar Klimpark Fun Forest in het Kralingse Bos om de middag actief door te brengen. Aan de Kralingse Plas werd enthousiast aan de spellen meegedaan, waarbij samenwerken en plezier maken voorop stonden.

Om 17.15 uur vertrok de bus weer richting Westbroek. Daar aangekomen werden de jubilarissen toegesproken door de heer W. van Oostrum en de relatiebeheerder van Cumela (branche organisatie voor groen, grond en infrabedrijven) reikte de 25 jarige jubilarissen een zilveren en de 40-jarige jubilaris een gouden Cumelaspeld uit. Voor de partners was er een prachtige bos bloemen. Als afsluiting van deze gezellige dag liet het koude- en warme buffet zich goed smaken. We kunnen terug kijken op een fantastische dag.

Meer berichten