Salvodames openen met winst

Het was hard werken voor de dames maar uiteindelijk gaf de vijfde set de doorslag voor Salvo, waardoor de eerste wedstrijd met een 3-2 overwinning afgesloten werd.

De dames van Salvo openden heel sterk in de eerste set. Tegenstander Alfa Leos was niet bij machte om echt tegenstand te bieden. Salvo speelde gevarieerd en met een goede service werd de eerste set gemakkelijk met 25-17 gewonnen. De tweede set was Alfa Leos los en ontstond er een echte wedstrijd. Het tweede deel van de set kenmerkte zich in de slotfase door lange rally's. Omdat Salvo meer rally's won werd ook deze set gewonnen met 25-22.

Aanvalskracht
Het beeld bleef hierna hetzelfde. De partijen waren geheel tegen elkaar opgewassen maar het was nu de tegenstander, die op het laatst de derde set wist te winnen met 22-25. Een zelfde beeld gaf de vierde set. Het spel golfde op en neer en ondanks de hartstochtelijke aanmoedigingen van het publiek kwamen de Maartensdijkse dames aanvalskracht te kort om de set, die naar Alfa Leos ging met 22-25 te winnen. In de vijfde beslissende set was het weer Salvo dat de dienst uitmaakte. Door een indrukwekkende serviceserie van Nicole Visscher liep Salvo uit naar een 11 - 4 voorsprong om vervolgens de set met 15 - 4 te winnen. Op 1 oktober spelen de dames om 17.00 uur tegen Armixtos in sportcentrum de Pijp in Amsterdam. De heren speelden 26 september in Haarlem tegen Spaarnestad.