Computerhulp Midden Nederland levert hulp aan huis.
Computerhulp Midden Nederland levert hulp aan huis.

Opfrisbeurt computerapparatuur

Algemeen

Homayun Sharifi van Computerhulp Midden Nederland (CMN) is met zijn blauwe auto in deze regio een bekende verschijning. Hij biedt 24/7 computerhulp en ondersteuning aan huis en is over het algemeen snel ter plekke.

CMN is gespecialiseerd in hulp aan huis. Het grote voordeel daarvan is dat alle data gewoon op de computer kan blijven staan en de apparatuur geen zwervend bestaan in een grote organisatie krijgt. Computerhulp aan huis kan bestaan uit het verwijderen van virussen, het installeren van software maar ook het upgraden van een computer. Bij upgraden wordt de computer opgeschoond en bestanden die het functioneren vertragen worden verwijderd. Afsluitend vindt over het algemeen een beveiliging plaats waardoor het risico op virussen en andere ongewenste zaken geminimaliseerd wordt.
 

Nieuw leven
CMN weet ook gebruikte (zakelijke) computers en laptops weer nieuw leven in te blazen. Uitgerust met de nieuwste office programmatuur doen ze prima dienst als computer voor school. Daarnaast levert CMN ook nieuwe of gebruikte (refurbished) apparatuur. Refurbished apparatuur is afkomstig uit het bedrijfsleven waar computers vaak vroegtijdig worden vervangen. De computer wordt van binnen en van buiten grondig schoongemaakt, externe bedrijfskenmerken worden verwijderd en alle oude data wordt er met behulp gecertificeerde data wiping afgehaald. Wat overblijft is een tweedehands computer met de kwaliteit van een nieuwe.

Computerhulp Midden Nederland staat 7 dagen per week 24 uur per dag klaar bij computercalamiteiten. 'Als het echt moet, ben ik er', stelt Homayun. Kijk voor meer informatie op www.computerhulpmiddennederland.nl, bel 06-24807945 of kijk in de bedrijvengids van De Vierklank.