Afbeelding

Laatste Zomerconcert 2016

Algemeen Kunst & Cultuur

Zondag 18 september tussen 14.00 en 16.00 uur vindt het laatste zomerconcert seizoen 2016 plaats op het gazon achter paviljoen Beerschoten in De Bilt.

Voor de pauze is er een optreden van gemengd Shanty/zangkoor Parels van de Kromme Rijn uit Odijk. Zij houden het Nederlandse levenslied in ere en zingen veel oudhollandse populaire liedjes en traditionele smartlappen die men net als vroeger kan meezingen. Na de pauze een optreden van de Melodie Percussie Groep van de Koninklijke Biltse Harmonie o.l.v. dirigent Arie Roelofsen met een gevarieerd programma.

De concerten worden georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt i.s.m. Stichting Het Utrechts Landschap. Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Bij minder goede weersomstandigheden wordt het concert verplaatst naar de Immanuëlkerk, Soestdijkseweg Zuid 49, 3732 HD De Bilt. De beslissing hierover valt rond 12.00 uur. Voor inlichtingen of aanmelding voor optredens tel. 06 51229733 of www.zomerconcertendebilt.nl.

Percussiegroep.jpg