Dubieuze vrienden op de Groenekanseweg.
Dubieuze vrienden op de Groenekanseweg.

Zomeravond met Dubieuze Vrienden

dinsdag 14 juni 2016 16:00

Theater in 't Groen verzorgt een bijzondere theater belevenis: 'Zomeravond met Dubieuze Vrienden' is een tweeluik over vriendschap en verraad, te zien op twee intrigerende locaties aan de Groenekanseweg te Groenekan.

'Krabat' is een muziek theater, geregisseerd door Nelly van der Geest. De voorstelling is geïnspireerd door het boek 'Meester van de Zwarte Molen'. De molenaar blijkt een meesteres in zwarte kunst te zijn die Krabat en zijn vrienden in de ban houdt.

Judas
In de voorstelling 'Judas, Beyaard en het paardenmeisje' onderzoekt regisseur Timon Blok de verhouding tussen loyaliteit en verraad. In deze cabareteske en lichtvoetige voorstelling zullen onder andere overspel, Judas en Karel de Grote de revue passeren en worden diverse verraders vanuit een nieuw perspectief bekeken.

De speeldata en tijden zijn vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni avondvoorstellingen met aanvang 20.00 uur. Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni middagvoorstellingen met aanvang 15.00 uur. Toegangskaarten voor het tweeluik zijn te koop in de webwinkel via www.theaterinhetgroen.nl/tickets  ( s.v.p. zelf uitprinten). Verder zijn tegen contante betaling ook toegangskaarten te koop in Groenekan bij Fa. van der Neut en dorpsbistro Naast de Buren en verder bij Bouwman Boeken in De Bilt (Hessenweg) en bij de Bilthovense Boekhandel, Julianalaan 1. Graag 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn op de startlocatie Zorgboerderij Franciscushoeve tegenover de parkeerplaats van het kantoorgebouw Groenekanseweg 246 te Groenekan. Voor meer informatie en contact:

email: info@theaterinhetgroen.nl     

(Rien Thomassen)

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een beperkt aantal kaarten voor de middagvoorstellingen beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen.