Logo vierklank.nl
Met de juiste apparatuur en vaardige handen wordt veel werk verzet bij De Grote Schaar.
Met de juiste apparatuur en vaardige handen wordt veel werk verzet bij De Grote Schaar.
Zakelijk

Veel werk voor De Grote Schaar

door Marijke Drieenhuizen

De zaken gaan goed voor De Grote Schaar aan het Maertensplein in Maartensdijk. Veel mensen weten de weg te vinden naar Zekeriya Soylu en Alex Alex. Stoomgoed, te repareren schoenen, kleding etc. Veel kan en er wordt goed werk geleverd.

Zekerya Soylu is blij met zijn derde zaak. Het vak van kleermaker heeft hij geleerd in Turkije. Al dertig jaar is hij in Nederland en altijd is hij in de reparatie van kleding gebleven. Zijn neef Alex is vaak in Maartensdijk. Ook hij heeft het vak goed onder de knie. Veel kan gerepareerd worden, bij twijfel gewoon even binnen lopen en vragen.

Steeds meer reparaties
Het is duidelijk dat steeds meer mensen niet alles gelijk weggooien maar eerst nog eens onderzoeken of reparatie een optie is. Alex: 'Wij kunnen veel repareren. Kleding inkorten of soms ook iets groter maken, zoom repareren, bij een colbertje of een jasje de binnen en buitenzakken repareren. Of knopen aanzetten, ritsen vervangen en bijvoorbeeld drukknopen vervangen. Maar ook kunnen wij een leren tas of portemonnee repareren of gordijnen maken'. Trots vertelt hij ook maatwerk te leveren: 'Dat doen wij ook, wij kunnen pakken op maat maken maar ook een pantalon, jurk of rok'. Normaal is de reparatie binnen drie dagen klaar, spoedreparaties normaal gesproken binnen een uur. 'Vakmanschap, veel mogelijkheden en een betrouwbare service is wat wij bieden'. Naast de reparatie van kleding etc. biedt De Grote Schaar ook schoenreparatie en verzorgen zij stoomgoed. De Grote Schaar is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer berichten