Boskap verontrust inwoners

Algemeen Natuur & Milieu

Veel inwoners van Hollandsche Rading zijn zeer bezorgd over de voorgenomen plannen van het Goois Natuur Reservaat (GNR) om 85 ha. bos te kappen, ten noorden van Hollandsche Rading. Dit enorme project, 120 voetbalvelden groot, heeft grote gevolgen voor de directe leefomgeving van ons dorp.

Slechts weinig dorpsgenoten wisten van de informatieavond, die op 29 maart in  het Dorpshuis is gehouden. Er komt daarom een nieuwe inspraakavond op dinsdag 10 mei van 19.30 tot 21.00 uur in het Dorpshuis in Hollandsche Rading. Het bestuur van de provincie Noord Holland zal aanwezig zijn, evenals het Gemeentebestuur en een aantal (eigen) politici. Op www.hollandscherading.com staat meer informatie, evenals in de Vierklank van 27 april.

Aanmelden
Samen voor Hollandsche Rading vindt het van groot belang, dat er zo veel mogelijk duidelijkheid komt over de voorgenomen plannen van GNR en de gevolgen daarvan voor het  dorp, zeker ook in relatie tot de op handen zijnde verbreding van de A27. Op www.gnr.nl staat een link met doorverwijzing naar gooisnatuurreservaat@gnr.nl. Hier kan men zich aanmelden.        (Samen voor Hollandsche Rading)