Logo vierklank.nl
Ook meester Harry Prosman van de Maartensdijkse School met de Bijbel kon z'n auto vol laden.
Ook meester Harry Prosman van de Maartensdijkse School met de Bijbel kon z'n auto vol laden.
Zakelijk

Koningsspelen in Maartensdijk

Op vrijdag 22 april werden voor de vierde keer de Koningsspelen gehouden. Na de eerste drie prachtige edities was er opnieuw een fantastische dag vol plezier, sport, en lekker ontbijten en opnieuw stonden de Koningsspelen voor een sportief en gezellig Oranjefeest.

Net als voorgaande edities faciliteerde Jumbo Jelle Farenhorst voor deelnemende scholen uit de regio een gratis Koningsontbijt, bestaande uit een mix van gezonde en feestelijke ontbijtproducten. De focus lag op lekker samen ontbijten als goede start van een sportieve dag.

Ontbijt
Jumbo Jelle Farenhorst vindt lekker en gevarieerd eten erg belangrijk: 'Wij dragen graag bij aan dit feestelijke en sportieve initiatief, met een goed ontbijt met brood, fruit, melk en beleg. Als supermarkt staan we midden in de gemeenschap van Maartensdijk. Om die reden willen we graag iets extra's doen voor de jonge inwoners. Maar liefst 4 scholen kwamen in totaal 45 pakketten in onze winkel ophalen. Dat zijn 1125 ontbijtjes. Dit is een bijzonder moment, waar wij graag een feest van maken. Met het Koningsontbijt kunnen wij de leerlingen laten ervaren hoe leuk en gezond het is om samen te ontbijten om vervolgens lekker te bewegen', aldus Jelle Fahrenhorst.

Meer berichten