Activiteiten op Oostbroek.
Activiteiten op Oostbroek.

Kinderactiviteiten op landgoed Oostbroek

Algemeen Algemeen

Op zondag 17 april 2016 zijn kinderen, uiteraard met hun (groot-)ouders, meer dan welkom op landgoed Oostbroek te De Bilt. Tussen 11.00 en 16.00 uur maken de vrijwilligers van Utrechts Landschap er een gezellige familiedag van.

De zondagse wandeling verandert in een puzzeltocht. Zijn alle opdrachten goed uitgevoerd dan wacht aan het eind een verrassing. Op de kinderweide zijn spelletjes uitgezet. In de sloot kunnen de jonge onderzoekers op zoek gaan naar waterdiertjes. En wie wil er nu niet een gigantische zeepbel uit een bakje met sop toveren? Moe geworden of lekkere trek gekregen? Rust dan uit in een van de hangmatten of ga een pannenkoek eten van de Pannenkoekenbakfiets. Voor de ouders is er natuurlijk een plekje op het terras voor koffie, thee en cake. Het Winkeltje is open voor informatie over het Utrechts Landschap en allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes.

Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis aan de Bunnikseweg 45a in De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. De toegang is gratis. Ga bij voorkeur met de fiets, parkeermogelijkheden zijn beperkt.